BRANDING

BRANDING

Conturăm valorile, adăugăm creativitatea și finalizăm totul într-un proces de branding alcătuit din mai multe elemente care vor transmite ideea brandului oricărui consumator.

WEB DESIGN

WEB DESIGN

Fie că ne referim la un landing page de prezentare, sau un website e-commerce, ne asigurăm că experiența vizitatorilor este una utilă, plăcută și relevantă pentru aceștia.

 

PRODUCTIE

FOTO & VIDEO

Deja este clar stabilit faptul că o imagine face cât ”o mie de cuvinte”, așa că e clar de ce trebuie să îți conturezi imaginea afacerii tale într-un mod cât mai profesionist.

 

MARKETING

ONLINE MARKETING

Ai totul pus la punct, iar ultimul pas îl reprezintă modul în care ajungi la consumatori. Aici intervine comunicare și canalele pe care transmitem mesajele într-un mod cât mai ingenios.

 

Vrem să te cunoaștem pe tine și afacerea ta, așa că dacă vei ajunge să ne calci pragul agenției, vom trece prin următorii pași:
 • 1. Cunoașterea brandului tău

  După o cafea, un schimb de glume și înlăturarea oricăror bariere în comunicare vom trece la etapa în care ne dorim să aflăm totul despre brandul pe care dorești să îl conturezi sau pe care îl ai deja, dar dorești să îl faci și mai cunoscut. Ascultăm, punem întrebări și tragem niște concluzii.

 • 2. Crearea unui plan

  Punem cap la coadă toate informațiile pe care le avem și, în funcție de ceea ce îți dorești, realizăm în plan cu pașii pe care trebuie să îi implementăm în următoarea perioadă. Adică o strategie bine definită cu scopuri, obiective și elementele care trebuie demarate pentru a ajunge acolo unde ne-am propus.

 • 3. Demararea proiectului

  Mai pregătiți ca niciodată să implementăm planul pe care l-am conceput!

 • 4. Monitorizare & Evaluare

  Proiectul tău se va afla în atenția noastră într-un proces continuu, căci monitorizăm îndeaproape întreaga strategie pentru a vedea ce funționează și ce nu. În funcție de rezultate, vom modifica sau îmbunătăți anumiți pași din plan.

image40

Cine suntem?

Suntem o gașcă unită de prieteni, cu competențe diferite și o istorie proprie. Am ales astfel să ne petrecem timpul la birou împreună și să formăm ceea ce astazi este Recordmedia.

SKILLS

Productie Foto & Video 89%
Web Design & Marketing Online 85%
Branding 75%
Idei trasnite la care nimeni nu se gandeste 92%
Preparatul cafelei si statul la povesti 100%