Realizare video corporate pret,productie video corporate,filmari corporate.

Company identity FDL

 

Raspundem rapid la adresa de e-mail contact@recordmedia.ro sau la telefon 0740284534 de luni pana duminica intre orele 9.00-21.00.

 

Videoclip corporate, ce este si cum ajuta

În termeni simpli, un videoclip corporate se referă la un tip de conținut creat de o companie, cu scopul de a transmite o informație în corelație cu brandul acesteia. Acesta oferă un potential care aduce plus valoare și ar trebui exploatat de către orice business. Un videoclip corporate ar trebui să se regăsească în strategia de marketing a oricărei companii. Susținem cu tărie idea conform căreia ideile, valorile și emoțiile se comunică mult mai simplu și complex în cadrul unui clip video, în contrast cu un articol lung, plin de informații, care, în mod normal, ar plictisi cititorul.
Un clip corporate poate scoate în evidență orice care are legătură cu brandul, fie că vorbim despre produs, echipă, valorile care îl definesc, training-uri și așa mai departe.
Și, cel mai simplu mod de a ne da seama ce fel de clip corporate vrem să producem, vom răspunde la clasicele întrebări: cine?, ce?, unde?, când?, de ce?. Doar mai apoi ne vom da seam ace fel de video ne dorim să cream. Există mai multe forme, iar noi îți vom prezenta acum câteva.

Cum ajuta un video de prezentare

Aici este o oportunitate perfectă pentru brand de a se prezenta într-un mod cât mai dinamic și creativ în fața consumatorilor, dar și a partenerilor și a potențialilor parteneri. Este vorba de un clip video mai scurt, care oferă o imagine de ansamblu asupra companiei, asupra a ceea ce poate oferi. Poate conține diverse informații, unde pot fi incluse informații legate de istoria companiei, valori sau modul în care funcționează pe piață. Aceste video-uri sunt perfecte pentru crearea unei conexiuni între publicul țintă și brand. Noi va putem ajuta cu un pret foarte bun.

Video promotional

Aici vorbim de clipuri corporate care prezintă un produs sau serviciu, cu scopul de a-l vinde în rândul consumatorilor. Pe lângă obiectivul de vânzare pe care îl au, acestea ajută și prin creșterea notorietății brandului, mai ales dacă vorbim de un clip corporate cât se poate de creativ. Acest tip de conținut se pliază la fel de bine și în online, cât și în reclamele de la televizor. De asemenea, acest tip de video este recomandat pentru lansări noi de produse și servicii. Suntem aici sa va venim in ajutor la preturi excelente.

Te-ai gandit si la social Media Video?

Aceste tipuri de clipuri corporate sunt în general scurte și utilizate în general pe platformele de socializare. Au rolul de interacționa și de a forma o relație cu publicul țintă al unui brand, de asta nu vorbim aici de un scop al vânzării. Sunt focusate mai mult pe partea de brand și sunt utilizate cu success pentru a capta atenția consumatorilor. Un punct în plus care poate să fie câștigat aici de către brand, este faptul că acestea, realizate într-un mod corect, pot deveni virale. Nu subestimați niciodată puterea pe care o au utilizatorii în Social Media.

Despre Branding video

Orice brand are nevoie în primul rând de notorietate. Atunci când consumatorii încep să vorbeasca despre brandul tău în note pozitive, atunci știi sigur că ești pe drumul cel bun. Ce definește un branding video bun? Un concept bine definit, un mesaj care în puține cuvinte reușește să transmită corect informația și elemente de branding bine poziționate.

La ce ajuta un video de recrutare

Dacă vorbim de o companie la scară largă, în contextul recrutărilor, atunci un video în acest sens va transmite mesajul mai ușor potențialului candidat. În prmul rând, în cadrul unui astfel de video este recomandat să apară o persoană dintr-o funcție de conducere pentru a realiza o comunicare mai umană. În al doilea rând, aveți posibilitatea de a oferi într-un mod interactiv câteva cadre și informații despre companie.

Cat de eficient este un video intern

În buna organizare a unei companii există aceste videoclipuri corporate, interne. Acestea se pot folosi pentru a explica politicile companiei, pentru a transmite proceduri, pentru inițiative, pentru a face anunțuri importante sau pentru orice altă informație care presupune comunicarea internă. Dar pentru dumneavoastra cat este de eficient? Este eficient, pentru ca va oferim un pret sau preturi favorabile si acceptabile.

CSR Video

Nu mai e o noutate că în prezent brandurile au devenit din ce în ce mai conștiente despre felul în care pot să se implice responsabil în comunitățile din care fac parte. Este vorba despre un set de acțiuni menite să aducă o schimbare pozitivă, o îmbunătățire. Având în vedere conglomerarea de branduri, acesta este un aspect atractiv pentru mulți consumatori și poate fi un puternic diferențiator. Orice acțiune de CSR poate fi transpusă sub forma unui clip video, comunicat mai departe și cu publicul țintă.

Corporate Events Video

O modalitate excelentă de a documenta etapele companiei este prin realizarea unor clipuri corporate. Acestea pot surprinde fie evenimentele formale, întruniri importante, fie pe cele informale, mai relaxate, precum petreceri, concursuri și așa mai departe. Este o oportunitate de a obține câteva secvențe cu o mare parte din companie, alături de majoritatea angajaților, în timp ce aceștia se simt bine în afara orelor petrecute la birou.
Este important de punctat faptul că fiecare videoclip corporate trebuie creat specific pentru scopul acestuia. Mai exact, un video care a fost gândit pentru partea de branding, nu este recomandat să fie lansat cu scopul de vânzare. De asta, este esențială o strategie bine definită.

Videoclip corporate – Behind the scene – documentar

Videoclipul corporate ”behind the scene” poate fi utilizat în mai mult scopuri, inclusive pentru notorietate sau pentru a pune în evidență transparența brandului. Acesta scoate de obicei în evidență oamenii care s-au implicat în companie pe o perioadă lungă, cum ar fi fondatori sau angajați vechi. Acest tip de clip corporate pot include secvențe din trecut, pentru a arăta de unde s-a pornit și în ce punct se află în resent compania.

Video industrial

Aceste tipuri de videoclipuri corporate vizează de obicei publicul dintr-o anumită industrie. Au scopul de a oferi informații despre un produs sau serviciu la un nivel mai avansat, de obicei fiind vorba despre informații tehnice. Astfel, în loc să te axezi pe cuvinte, poți face o demonstrație pentru a transmite mai exact mesajul. Fără ambiguități.

FAQ video

Majoritatea site-urilor au o secțiune de FAQ (frequently asked question), pentru a răspunde întrebărilor celor mai frecvente despre brand, produs sau serviciu. Această secțiune necesită de cele mai multe ori un format larg de text, așa că un clip video ar fi o variantă mult mai interactivă și mai animată. În videoclip ar putea apărea un angajat care să răspundă la întrebări, sau chiar o animație (despre care o să povestim mai multe la o altă categorie).

Acestea sunt doar principalele exemple de care un brand se poate folosi pentru a crea videoclipuri corporate. Video-urile servesc o varietate de scopuri, de la educare, informare și până la animare, astfel că, sunt esențiale în strategia oricărui brand. Un clip corporate nu ar trebui să fie o simplă filmare, ci ar trebui să se bazeze pe un plan bine conturat. Ce înseamnă acest lucru?

Obiectivul video-ului

Planificarea unui clip corporate nu este un task ușor, așa că primul pas care trebuie urmat, este mesajul foarte bine structurat care dorește să fie transmis prin intermediul acestuia. Videoul în sine trebuie să fie animat și dinamic, să trezească interesul celor care îl vizionează. Lipsa unui plan bine definit înseamnă în majoritatea cazurilor buget irosit.

Scurt și concis

Un videoclip coporate trebuie să fie scurt și concis. În avalanșa de informații la care suntem expuși în fiecare zi, devenim mult mai selectivi în cee ace alegem să vizualizăm. Dacă alegi un video lung, atunci când nu este cazul, te poți aștepta ca majoritatea consumatorilor să îl închidă după primele secunde. Alege să rămâi în atenția lor cu un mesaj scurt și relevant.

Spune o poveste

Construiește în jurul mesajului o poveste. Apelează la concepte creative, la emoții, pentru a capta și fascina publicul. Decât să ajungi să creezi un clip monoton, mai bine nu o faci. Realizează un brainstorming și caută cât mai multe idei creative pe care să le pui în practică. Aceste lucruri vor asigura succesul oricăror videoclipuri corporate.

Când vine vorba de o strategie de producție video corporatistă și solidă, trebuie să acoperi tot ce se poate. Conținutul scris funcționează în majoritatea cazurilor, însă nu mai e suficient să comunici doar într-un singur fel. Asta înseamnă să iei mesajul si să îl răspândești în diferite moduri. Video-ul a devenit cel puțin la fel de important ca formatul scris și o necesitate în marketing atunci când îți dorești ca brandul tău să ofere plus valoare. Dacă anul 2019 a fost anul video marketingului, se pare și în prezent se bucură de același titlu. Un mix de marketing este benefic oricărui brand. Nu e o avere să investești, dacă te gândești că aceste lucruri se vor întoarce în favoarea ta.
Experiența noastră ne recomandă în această zonă, de asta ți-am putut și oferi câteva informații utile. Procesul creării unui clip corporate este unul lung și structurat în mai multe etape și pași. Atunci când vrei să te asiguri că vei ținti un obiectiv cu succes, este bine să lași lucrurile pe mâna unor specialiști în domeniu. Experiența ne recomandă, la fel și portofoliul și recomandările clienților noștri și am fi mai mult decât încântați să auzim și despre brandul vostru și să ne gândim cum să îl punem într-o lumină mai bună.

Realizare video corporate pentru companii. Creatie clip corporate pentru firme, companii.Preturi productie video corporate, realizare prezentare video pret.

Realizare video corporate pret,productie video corporate,filmari corporate.