Realizare video de prezentare pret bun, videoclip de prezentare.

 

Raspundem rapid la adresa de e-mail contact@recordmedia.ro sau la telefon 0740284534 de luni pana duminica intre orele 9.00-21.00.

 

Ce este un videoclip de prezentare?

Dacă urmărești să creezi o imagine cât mai atractivă în fața publicului țintă, atunci un video de prezentare te poate ajuta în acest sens. Cu siguranță nu e o noutate, iar ceea ce ne dorim noi să subliniem aici, este importanța acestuia în cadrul unei strategii. Un video nu mai este doar o parte mică din planul general de marketing, ci este un instrument esențial pentru a atinge obiectivele propuse.

Un clip de prezentare este un instrument care pune în valoare un produs sau serviciu al unui brand, într-un scenariu care să evidențieze beneficiile acestuia într-un cadru cât mai dinamic.

Unde se folosește un videoclip de prezentare?

Pentru a-ți da seama cât de versatil e un video prezentare, îți vom spune și unde îți recomandăm să îl folosești. Pe scurt, pe toate platformele unde brandul tău este vizibil.

Website – în locul unui banner care să cuprindă o poză, poți include un video de prezentare. Acesta nu numai că te va ajuta în captarea atenției, dar îți oferă și un beneficiu major, care te va poziționa mai bine în motoarele de căutare, cum ar fi Google. În plus, acest tip de content este un factor care duce la o creștere a ratei de conversie.

Email – fie că rulezi o campanie de vânzare sau pur și simplu una de informare, un clip de prezentare devine instrumental util, de care brandul are nevoie. Potrivit unor studii, rata de deschidere a unui email care conține cuvântul ”video” la subiect, crește cu peste 15%.

Blog – dacă strategia de marketing include un mix de canale de comunicare, cel mai probabil vorbim și de blog. Îmbinând conținutul de tip text cu cel video, vei avea rezultatele mai bune, iar utilizatorii vor petrece mai mult timp pe site-ul brandului. Diversitatea conținutului este utilă pentru a nu plictisi utilizatorul.

Social Media – prezența pe rețelele sociale a devenit obligatorie în prezent, asta dacă dorești ca brandul tău să profite din plin de orice resursă. Fie că vorbim de Faceoob, Instagram, Youtube, Pinterest și așa mai departe, fiecare rețea îți pune la dispoziție un public numeros, așa că depinde de tine cum vei ajunge la ei. În acest punct, un clip de prezentare va aduce în primul rând notorietate brandului, iar mai apot putem povesti de vânzarea efectivă. Important de reținut e faptul că fiecare video de prezentare trebuie realizat în funcție de platforma pe care urmează să fie distribuit.

Cum ar trebui folosit un videoclip de prezentare?

În primul rând, îți recomandăm să pui accent pe poveste, nu pe vânzare. Atât timp cât brandul oferă servicii și produse relevante pentru consumatori, vânzarea  va veni mai apoi. Există deja o mulțime de campanii agresive de vânzare, așa că utilizatorii deja sunt saturați cu astfel de reclame. Noi, ori de câte ori ne aflăm în fața unui brief unde trebuie să realizăm un video, creăm un scenariu prin care să scoatem în evidență valoarea pe care o poate aduce brandul în viața clienților. Practic, prin tehnicile și experiența noastră, apelăm la nevoile și dorințele pe care le au consumatorii, dar asta înseamnă să îți cunoști extraordinar de bine publicul țintă.

 

În al doilea rând, nu trebuie să lungim această poveste. Primele 10 secunde dintr-un clip de prezentare sunt esențiale pentru succesul acestuia. Dacă în primele secunde nu ai reușit să îi captezi atenția, sunt slabe șanse ca acesta să continue să se uite. Asta în linii mari, căci pe lângă, mai există o mulțime de strategii care pot asigura succesul video-ului tău.

Când se folosește un video de prezentare?

Când dorești să informezi – clip de prezentare educativ

Acest tip de video este un instrument perfect pentru a ajuta potențialii clienți, oferindu-le o perspectivă clară a produsului sau serviciului de care brandul dispune. Este totodată o modalitate perfectă de a aduce brandului plus valoare, prin oferirea avantajelor și modului în care aceste produse/ servicii pot aduce o îmbunătățire în viața consumatorilor. Conform unor studii, peste 90% dintre oamenii din domeniul digital marketing, au susținut că un clip de prezentare educativ i-a ajutat pe utilizatori să înțeleagă mai bine produsul sau serviciul oferit de brand, majoritatea acestora exprimându-și dorința de a afla chiar mai multe informații.

Lansarea unui nou produs/ serviciu – Clip de prezentare lansare

Această categorie de video descrie lansări noi de produse sau servicii ale unui brand. Lansarea unui nou produs/ serviciu este unul dintre lucrurile cele mai captivante într-o afacere. Aici există diverse strategii. Putem lansa o campanie care conține inclusiv un video de teasing sau, după caz, direct video-ul de lansare. Acest tip de video este oportunitatea perfecta de a evidenția nu doar caracteristicile unice ale produsul/ serviciului, ci și felul în care rezolvă problemele clienților și potențialilor clienți.

De ce ar trebui să fie folosite aceste clipuri?

Pentru că spun o poveste a brandului într-o formă animată și dinamică, pentru că reușeșc ca prin intermediul acestei povești să transmită o emoție si să se conecteze mai rapid de consumator sau de potențialul consummator.

Cresc conversiile și vânzările

Chiar dacă principalul scop al unui clip de prezentare nu este de vânzare, această acțiune va veni în mod indirect pentru a crește valoarea brandului. Având în vedere că un video este mult mai propabil să fie consumat în totalitate de consumator, cu ce argument mai bun am putea să venim?

Cresc notorietatea brandului

Unul dintre cele mai mari beneficii este creșterea notorietății brandului. Fiind un tip de content mai accesat, în special în rețelele de socializare, concluzionăm că un video de prezentare este o necesitate pentru orice brand care vrea să se remarce acolo unde este potential foarte mare.

Crește engagaementul

Având în vedere că rețelele de socializare ne oferă oportunitatea de a fi deschiși, de a comenta și de a ne expune părerea, video-ul brandului tău ar putea fi pus într-o lumină favorabilă. Audiența din online este de 10 ori mai predispusă să realizeze o acțiune asupra video-ului tău, prin comentarii, share-uri și distribuiri pe paginile lor sau către alți prieteni. Iar aceștia sunt potențialii tăi consumatori.

Video-ul oferă personalitate brandului

Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale acestor tipuri de video este beneficiul și oportunitatea de a crea relații puternice, bazate pe încredere, între brand și clienți. Încrederea este baza dezvoltării oricărei afaceri, a conversiilor și a vânzărilor. Obiectivul oricărei afaceri ar trebui să fie construirea unor relații pe termen lung, care să îl facă pe client să revină de fiecare dată. Mult mai bine decât textul, videoclipurile declanșează emoții față de brand și construiesc procesul de vânzare. Astfel, atunci când transmiți o informație printr-un spot video, conexiunea e unu la unu, iar asta pune bazele încrederii.

Ce recomandări avem pentru partea de video de prezentare?

Noi recomandăm ca întotdeauna aceste video-uri de prezentare să spună o poveste. În lipsa unui context bine definit, video-ul brandului tău nu va avea nici o logică, iar mesajul nu se va transmite corect. Produsul sau serviciul trebuie puse în acest context, care trebuie îmbrăcat într-o poveste ce reușește să fascineze clienții sau potențialii clienți.

Pentru a nu plictisi audiența, aceste video-uri nu trebuie să fie foarte lungi. Dacă există o strategie bine definită, atunci va fi destul de simplu. Să luăm exemplu unui videoclip de prezentare, realizat cu scopul informării publicului țintă în cadrul rețelelor de socializare. În acest caz, un videoclip nu ar trebui să aibă mai mult de 2 minute, deoarece dacă ai reușit să îi captezi atenția, utilizatorul va veni din propria inițiativă să caute mai multă informație.

Având în vedere viteza de dezvoltare a tehnologiei, consumatorii apreciează atunci când văd oameni în cadrul acestor video-urilor. Astfel, crește încrederea dintre brand și cosumator, iar emoțiile și transparența se văd mult mai bine. Practic, tu îți dorești ca după acest video consumatorul să fi înțeles corect mesajul, să îi rămână în minte și să îl fi făcut să se simtă ca și cum acest video a fost creat special pentru el.

Un video bine realizat se va plăti singur în timp. Chiar dacă unele lucruri în marketing se schimbă, acest instrument magnific de promovare va rămâne în trenduri pentru o perioadă lungă de timp. Investiția într-un astfel de material este cât se poate de justificată, având în vedere toate beneficiile și avantajele care vin ulterior. Notorietatea, expunerea, câștigarea încrederii și vânzarea sunt exemplele principale ale modului în care un video vă poate ajuta afacerea. Dacă se zice că ”o poză valorează cât o mie de cuvinte”, îți poți imagina cât de multă valoare îți aduce un video?

Costurile unui astfel de clip de prezentare variază mult, în funcție de nevoile fiecărui brand și de produsul sau serviciul care trebuie prezentate. În plus, un astfel de video nu este o simplă filmare, ci o muncă minuțioasă ,care pleacă de la conturarea unui storyboard, până la execuția propriu-zisă. Astfel, dacă ești interest de un asemenea serviciu pentru brandul tău, cel mai simplu și util ar fi să ne contactezi și să ne oferi mai multe detalii, pentru a ne da și noi seama cum putem să te ajutăm mai bine.

Realizare video de prezentare pret excelent,clipuri de prezentare companii.Creatie videoclipuri de prezentare profesionale.Videoclip de prezentare pret bun.

Realizare video de prezentare pret bun, videoclip de prezentare.

Vezi aici spoturi publicitare video.

 

 

Videoclip de prezentare – Klava Boutique

 

Videoclip de prezentare – Primar Arion Viorel Hunedoara