Video de instruire personal pret, videoclipuri de instruire, clipuride instruire.

 

Raspundem rapid la adresa de e-mail contact@recordmedia.ro sau la telefon 0740284534 de luni pana duminica intre orele 9.00-21.00.

 

Ce este un video de instruire?

Un videoclip de instruire, fie că este destinar angajaților sau consumatorilor, este un material video care are ca scop educarea publicului pe un topic specific, pentru a-i învăța un lucru nou sau pentru a le îmbunătății anumite abilități.

Practic, aceste clipuri de instruire sunt specializate în a antrena un anumit public despre cum să performeze sau să obțină ceva. Ele pot acoperi o mulțime de subiecte și au și o mulțime de avantaje, precum:

– Pot fi vizualizate ori de câte ori este nevoie și pot fi pus pe pauză, astfel încât publicul să poată asimila mai bine informația
– Un video de instruire nu ține cont de programul pe care îl are publicul. Acesta poate fi vizualizat oricând
– Prin intermediul unui video te poți asigura că ai atins toate punctele pe care ți le propui, fără întreruperi
– Poți să fii creativ, să îmbraci informația într-un mod cât mai atractiv și ușor pentru ca oamenii să o înțeleagă
– Nu mai trebuie să îi aduni pe oameni într-un loc

PRIVATE Proiect – Client Leroy Merlin

PRIVATE Proiect – Client Leroy Merlin

PRIVATE Proiect – Client Leroy Merlin

Ce tipuri de clipuri de instruire există?

Video de instruire – corporate: conținutul de tip video este cea mai preferată metodă de instruire de către angajați. Potrivit unui studiu, 75% dintre angajații unei companii preferă să vadă un videoclip de instruire, în loc să citească un articol sau un email pe aceeași temă. În plus, un astfel de material îi ajută să rețină informația mult mai ușor, cu până la 35%.

Video de instruire – norme: folosit de cele mai multe ori în companii dar nu numai, aceste tipuri de video-uri explică ce ar trebui să faci în cazul unor situații de urgență, cum ar fi un incendiu în clădire. Aceste norme sunt necesare pentru o bună funcționare, iar un astfel de video va fi util, mai ales când vorbim despre o companie mare. Decât să explici fiecărui angajat nou noile norme, așa îi vei putea arăta video-ul.

Video de instruire – sport: cursurile online, de sport, sunt din ce în ce mai apreciate de utilizatori. Acestea și-au câștigat popularitatea prin faptul că unii preferă să își facă antrenamentele în ritmul lor, când dispun de timp. În plus, nu toată lumea prefer să meargă la sală.

Video de instruite – ”How to”: aici este vorba de clipuri de instruire, prin intermediul cărora le poți transmite consumatorilor tăi răspunsuri la întrebările pe care le caută. Este o modalitate excelentă pentru orice brand de a interacționa și de a crea o relație cu publicul țintă.

Video de instruire – produs/ serviciu: există o mulțime de produse sau servicii pe piață mai complexe, care necesită explicații mai în amănunt. Oferă-le clienților sau potențialilor clienți informații care să îi ajute să se folosească de acestea în mod corect.

PRIVATE Proiect – Client Leroy Merlin

PRIVATE Proiect – Client Leroy Merlin

Ce recomandări avem?

Dacă te aflii încă aici, înseamnă că îți dorești cu adevărat să realizezi un videoclip de instruire care să aibă success. Orice tip de conținut este o experiență pe care o oferi utilizatorului, iar asta înseamnă că brandul tău trebuie să se poziționeze în mintea acestuia ca unul ce oferă suportul într-un mod folositor.

Scopul – plecăm întotdeauna de la un scop bine definit. Gândim întotdeauna ”de ce-ul” materialului pe care vrem să îl creăm. După cum ai văzut, există o mulțime de tipuri de clipuri de instruire, așa că dacă îți trasezi clar scopul, vei avea și direcțiile pe care trebuie să le parcurgi pentru a ajunge la rezultatul final.

Publicul țintă – pentru a te asigura că mesajul tău ajunge acolo unde trebuie, la publicul tău țintă, este esential să îți cunoști audiența. Acest lucru nu numai că te va ajuta să știi cum să ajungi la ei, dar îți va oferi insight-uri valoroase, care te vor ajuta să conturezi acest video, precum tonalitatea vocii folosită, limbajul, durata și așa mai departe.

Analizează – în prezent, există o mulțime de clipuri de instruire de unde te poți inspira pentru a-l crea pe al tău. Uită-te la brandurile din domeniul tău cum au folosit acest instrument și cum și-au gândit ei video-urile pentru a-și atinge scopul. Acest lucru te va ajuta atât pe partea de inspirație, cât și pentru a-ți stabili stilul pe care dorești să mergi și tu.

Ajutor profesional – atunci când știi că unul dintre focusurile tale este calitatea, înseamnă că îți va surâde colaborarea alături de o echipă profesionistă pe partea aceasta. Noi ne ajutăm clienții încă de la început, lucrând inclusiv pe definirea scopului, până la filmarea efectivă după un scenariu bine pus la punct și montarea acestuia. Realizarea unui astfel de videoclip de instruire presupune o aparatură performantă, astfel că, din punct de vedere al bugetului și al efortului, este mult mai convenabil să alegi să colaborezi cu o echipă.

Stilul video-ului – aici există o varietate de stiluri pe baza cărora se poate constri un videoclip de instruire. Poți opta pentru un video tip animație, sau un video în care instruirea se face de către o persoană, sau un video demonstrativ. Posibilitățile sunt o grămadă, trebuie doar să alegi ceea ce se pliază cel mai bine pentru tine.

Dimensiunea video-ului – chiar dacă în general recomandăm video-uri de lungime cât mai scurtă, ei bine, de data aceasta recomandăm să îl gândiți să fie exact cât e necesar. Dacă vorbim, spre exemplu, de un video care are ca scop informarea angajaților cu privier la norme, cel mai probabil un video de un minut nu va fi suficient de informativ pentru acesta. În schimb, pentru un video demonstrativ legat un produs, probabil că 2-3 minute sunt suficiente.

Planificare – este esential să planifici toți pașii acestui clip de instruire. În lipsa acesteia, este posibil să nu îți atingi scopul, iar mesajul tău să nu fie înțeles cum trebuie de cei care îl vizualizează. Trebuie să iei totul pas cu pas și să gândești fiecare moment al acestui material.

Video de instruire personal pret, videoclipuri de instruire, clipuride instruire.

Realizare video de instruire pret, clipuri de instruire personal pentru companii. Videoclipuri de instruire preturi excelente. Creatie video de instruire.

Afla de aici cat de importante sunt si productia de spoturi publicitare video.