Realizare spoturi video pret, productie spoturi video.Creatie reclama video.

Realizare spoturi video, productie spoturi video 

Raspundem rapid la adresa de e-mail contact@recordmedia.ro sau la telefon 0740284534 de luni pana duminica intre orele 9.00-21.00.

 

PRIVATE Proiect – Client Vel Pitar – 30′

În prezent, consumatorii sunt mai informați ca oricând. Aceștia au acces la o bază impresionantă de informații, pe care le consumă în mod conștient și inconștient în fiecare zi. Atunci când îți dorești să le captezi atenția, acest lucru poate să fie dificil dacă nu aplici strategia corectă. În continuare, ne-am dorit să îți prezentăm un instrument din ce în ce mai utilizat, și care oferă numeroase beneficii brandurilor.

Un spot publicitar video este un instrument foarte des folosit în promovarea brandurilor. Într-o îmbinare a vizualului cu narațiunea, aceste spoturi video publicitare reușesc să acapereze atenția publicului, lucru de care suntem siguri că îți propui și tu să îl faci. Rata consumului de conținut video este într-o continuă ascensiune astfel, dacă te gândeai să descoperi mai multe detalii despre serviciul de creație spot video, ai ajuns unde trebuie.

Campanie Urgenta Culinara

Cum îți dai seama dacă un spot publicitar video are succes:

Prin realizare spoturi video se doreste sa fie acaparata atenția în primele secunde. O productie spot video ar trebui să fie gândită astfel încât să aducă după sine cele mai bune rezultate. Astfel, prin intentia de productie reclama video ar trebui să acapareze atenția consumatorului încă din primele 3 secunde, asta dacă se dorește ca mesajul să fie vizionat și ascultat până la sfârșit. Adică, ai puțin timp la dispoziție pentru a te face remarcat.

Emoția. Trebuie să ai în minte atunci când îți dorești acest serviciu, cel de realizare spot video, că este esential ca materialul să facă apel la emoțiile publicului tău. Folosește-te de sentimentele lor, inspiră-i, motivează-i, învață-i ceva folositor, astfel încât să aduci plus valoare în viața lor. În acest fel, și brandul tău va căpăta valoare.

Mesaj specific. Nu poți să ajungi la toată lumea. Adică probabil poți cu un buget infinit, însă nu acesta ar trebui să fie scopul tău. În schimb, gândește-te din start pentru cine faci aceste spoturi video, care este publicul tău țintă. În funcție de acest lucru, poți targeta prin intermediul mesajului, mult mai bine publicul, care cel mai probabil va și răspunde pozitiv.

CTA (call-to-action). Dacă un consumator a vizionat o reclama video până la final, ar fi păcat să îl pierzi. În schimb, spune-i ce ai vrea să facă. Îndrumă-l spre o acțiune, invită-l pe site-ul brandului tău sau încurajează-l să distribuie mesajul și cu comunitatea acestuia.

Calitate, nu cantitate. Ar fi în zadar să încerci să lungești un mesaj doar de dragul de a adăuga câteva minute în plus. În schimb, focusează-te pe calitatea acestuia, nu pe cât de lung ar trebui să fie. Nu uita, timpul este prețios pentru toată lumea.

Spot Comercial – Coroana de Aur Miu

Care sunt beneficiile unui spot publicitar video?

Popularitate. Oamenii sunt mai predispuși să vizualizeze productii video atractive și relevante pentru ei. Mai mult de 80% din populația lumii consumă acest tip de conținut și urmăresc în mod regulat spoturi video. Prin intermediul acestor materiale poți targeta un public larg de consumatori. Aceștia își pot lua diverse informații, care îi pot conduce spre achiziționarea produselor sau serviciilor prezentate. Studiile arată că o treime din oameni aleg un produs după ce au vizionat publicitate video. Deci cu siguranta poti apela la servicii de productie spoturi video pentru un succes garantat.

Crește rata de conversie. Prin serviciul nostru de realizare spoturi video poți genera și converti consumatorii, fiind un mod excelent de a face acest lucru. După cum îți spuneam mai sus, este esential să incluzi la finalul oricărui material un îndemn, prin care să îl stimulezi pe privitor să meargă mai departe, spre a face o acțiune.

Ușor de împărtășit. Fără dar și poate, acest serviciu de productie  spoturi video este un tip de conținut mult mai ușor de împărtășit. Consumatorii au acest comportament, de a oferi o informație mai departe către prieteni, familie, dacă aceasta a fost relevantă și de calitate.

Optimizate pentru mobil. Când vorbim de realizare spoturi video pentru mediul online, trebuie să știi că publicul consumă acest tip de conținut, cel mai mult de pe un device smartphone, și nu de pe laptop/ computer. Numărul acestor persoane este în creștere în toată lumea. Trebuie să profiți de fiecare oportunitate la maxim și să îți cunoști îndeaproape publicul țintă.

SEO. Motoare de căutare precum Google, împing contentul de tip video în fața utilizatorilor. Algoritmul se modifică datorită acestui tip de conținut, care te ajută să obții un rezultat mai bun în motoarele de căutare.

Scurt și la obiect. Informația e mult mai ușor de transmis prin productie spoturi video, mai exact prin realizare spot video, căci concomitent cu narațiunea, ai ocazia de a și arăta. Este de la sine înțeles că atunci când vrei spre exemplu, să lansezi un nou produs sau serviciu, ar fi mai util să împărtășești acest mesaj printr-un video, în locul unui articol lung.

Spot Comercial – Ateleirul de pizza

Care sunt beneficiile unui spot publicitar video?

Popularitate. Oamenii sunt mai predispuși să vizualizeze spoturi video  atractive și relevante pentru ei. Mai mult de 80% din populația lumii consumă acest tip de conținut și urmăresc în mod regulat spoturi video. Prin intermediul acestor materiale poți targeta un public larg de consumatori. Aceștia își pot lua diverse informații, care îi pot conduce spre achiziționarea produselor sau serviciilor prezentate. Studiile arată că o treime din oameni aleg un produs după ce au vizionat un spot publicitar video.

Crește rata de conversie. Prin publicitate video poți genera și converti consumatorii, fiind un mod excelent de a face acest lucru. După cum îți spuneam mai sus, este esential să incluzi la finalul oricărui material un îndemn, prin care să îl stimulezi pe privitor să meargă mai departe, spre a face o acțiune.

Ușor de împărtășit. Fără dar și poate, aceste spoturi video sunt un tip de conținut mult mai ușor de împărtășit. Consumatorii au acest comportament, de a oferi o informație mai departe către prieteni, familie, dacă aceasta a fost relevantă și de calitate.

Optimizate pentru mobil. Când vorbim de realizare spot video pentru mediul online, trebuie să știi că publicul consumă acest tip de conținut, cel mai mult de pe un device smartphone, și nu de pe laptop/ computer. Numărul acestor persoane este în creștere în toată lumea. Trebuie să profiți de fiecare oportunitate la maxim și să îți cunoști îndeaproape publicul țintă.

SEO. Motoare de căutare precum Google, împing contentul de tip video în fața utilizatorilor. Algoritmul se modifică datorită acestui tip de conținut, care te ajută să obții un rezultat mai bun în motoarele de căutare.

Scurt și la obiect. Informația e mult mai ușor de transmis prin publicitate video, căci concomitent cu narațiunea, ai ocazia de a și arăta. Este de la sine înțeles că atunci când vrei spre exemplu, să lansezi un nou produs sau serviciu, ar fi mai util să împărtășești acest mesaj printr spoturi video, în locul unui articol lung.

Inizio Spot Art concept

Unde se folosesc aceste spoturi video.

Este important să înțelegi cât de versatilă este o reclamă video și în câte locuri poate fi aceasta folosită. Dacă nu îți orientezi conținutul acolo unde e publicul, aceștia nu o să o vadă, iar munca va fi în zadar. Hai să vedem unde poți intra cu publicitate video:

Website: un consumator parcurge într-o proporție foarte mare singur tot traseul spre cumpărare. Astfel, este important să îi oferi acestuia cât mai multe informații valoroase, care ar putea să îl ghideze mai departe. Ți-am spus mai sus că un video te ajută pe partea de SEO, iar cu cât este consumat mai mult, timpul petrecut pe pagină va crește, astfel vei câștiga ”teren” în poziția pe care te aflii în motoarele de căutare. Poți include aceste servicii video oriunde consideri că ar fi utile pentru consumator, pe homepage, într-un landing page, pe diferite secțiuni, însă este important să testezi pentru a vedea dacă poziția este benefică.

Email: comunicarea unor spoturi video prin intermediul email marketingului, și-a câștigat popularitatea prin faptul că este un mod eficient de a crește interacțiunea și rata de click-uri. Potrivit unor studii, rata de deschidere a unui email care conține cuvântul ”video” la subiect, crește cu peste 15%.

Blog: atunci când vrei să transmiți mesajul într-un mod cât mai complex, te poți folosi și de partea de blog. Să spunem spre exemplu că tocmai ai lansat un produs nou. Chiar dacă deja ai împărtășit o reclama video pe această temă, o poți folosi și într-un articol pe blog, într-o îmbinare cu conținutul de tip text. Orice strategie ar trebui să includă un mix de canale sociale.

Social Media: deja nici nu mai putem lua în calcul posibilitatea de a nu apărea pe rețelele sociale. O creație spot video se încadrează pe orice platformă, fie că vorbim de Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn și așa mai departe. Poți folosi chiar același video, poate puțin adaptat, în funcție de platformă.

Spot Comercial – Ateleirul de pizza

Recomandări: realizare spot video

Atunci când te-ai hotărât și ai înteles cât de importante sunt aceste servicii de productie video pentru brandul tău, înseamnă că ești cu un pas mai aproape de a-ți atinge obiectivul. Noi recomandăm ca întotdeauna aceste spoturi video să spună o poveste, să transmită o emoție, astfel încât să creezi o interacțiune cât mai directă cu consumatorul. În plus, este important să creezi un context. Nu crea un spot publicitar video doar de dragul de a mai avea un material de folosit în Social Media. În schimb, stabilește de la bun început obiectivul, iar în acest fel, restul pașilor pe care îi ai de făcut vor veni în mod logic.

Când vorbim de realizare spot video, vorbim de un conținut care nu trebuie să plictisească audiența. După cum îți spuneam, primele secunde vor stabili succesul sau eșecul unui material video. Ține cont că există un număr foarte mare de branduri care se promovează prin video-uri, iar tu trebuie să te diferențiezi în această aglomerare a reclamelor. Fii unic, creativ și gândește outside the box!

Video-urile funcționează pentru numeroase motive, după cum ai văzut. Acest conținut transmite o poveste și ajută un brand să își facă vocea auzită în rândul consumatorilor. Însă, pentru ca aceste lucruri să se întâmple, ai nevoie de o strategie bine pusă la punct.

Ce pret?

Aceste servicii de productie video pot să difere, în funcție de nevoile pe care le are un brand. O creație spot video este o investiție pe termen lung și se va plăti în timp.  Notorietatea, expunerea, câștigarea încrederii și vânzarea sunt exemplele principale ale modului în care un video te poate ajuta în afacerea pe care o ai. Dacă se zice că ”o poză valorează cât o mie de cuvinte”, îți poți imagina cât de multă valoare îți aduce un spot publicitar video?

În plus, serviciul de productie video nu este o simplă filmare, ci o muncă minuțioasă, care pleacă de la conturarea unui storyboard, până la execuția propriu-zisă. Astfel, dacă ești interest de un asemenea serviciu pentru brandul tău, cel mai simplu și util ar fi să ne contactezi și să ne oferi mai multe detalii, pentru a ne da și noi seama cum putem să te ajutăm mai bine.

Realizare spoturi video pret, productie spoturi video.Creatie reclama video.

Productie spoturi video pret bun, realizare spoturi video. Creatie reclama video de calitate. Realizare spot video, productie reclame video pret excelent.