Traditional by Scubli - Recordmedia Pro - Studio de productie

Traditional by Scubli

Cei de la Traditional by Scubli au venit către noi cu o provocare autentică, și la propriu, și la figurat, căci dorința lor a fost să-i ajutăm să transpună în câteva cadre video tradiția și folclorul românesc, aduse într-un decor urban, decorul zilelor noastre.

Brandul Traditional by Scubli oferă persoanelor îndrăgostite de tradiție acele obiecte vestimentare sau pentru decorul casei care se completează perfect cu modernul pe care îl adoptă, dar totodată, vor să îndrăgostească și acele persoane care nu au făcut până acum cunoștință cu folclorul românesc.

Împreună cu cei de la Royal Avenue am pornit întreaga călătorie, și am străbătut multe meleaguri până am reușit să găsim decorul perfect pentru un videoclip memorabil, iar rezultatul a fost unul plin de emoție.

Pasul următor a fost să surprindem fiecare obiect pe care ei îl au în pozele de produs perfecte care să exprime clientului adevăratele valori traditionale. Rezultatele le puteți vedea chiar aici, iar noi suntem mai mult decât mândri că am luat parte la hora Traditional by Scubli.

Share Project :

  • Categories:
  • Skills:
    • After Effects
  • Share Project :

More Work