Splendor Ballroom - Recordmedia Pro Brand - Logo

Splendor Ballroom

Știind cât de atrași suntem de domeniul nunților și câtă experiență avem în această direcție, cei de la Splendor Ballroom au venit către noi cu o nouă provocare pe care nu aveam cum să o refuzăm: să creăm un brand pentru o sală de evenimente din Cluj-Napoca, pornind de la … zero!

Asta a însemnat foarte multe ore de brainstorming și de gândire creativă, căci ne mulăm atât pe dorințele clienților, dar și pe cerințele pieței. Astfel în prima fază, ne-am ocupat de partea de naming – Splendor Ballroom – , iar apoi am continuat cu conturarea identității prin slogan, logo, semnătură de e-mail, foi cu antet, catalog de prezentare, design mapă, design carte de vizită, design flyere și bineînțeles, design roll-up.

În mod evident, și serviciile sălii Splendor aveau nevoie de o casă, de un loc în care clienții să le poată accesa cu ușurință, așa că următorul pas a fost construirea unui website de prezentare și conceperea pozelor de produs și de concept care să ofere conținut acestuia.

Ultimul pas este bineînțeles, promovarea în Social Media. Am conceput așadar un plan editorial pentru Facebook și Instagram, iar apoi a început implementarea lui efectivă. De atunci și până acum, credem că am ajutat mulți miri să-și găsească sala de vis pentru evenimentul lor, Splendor Ballroom!

Share Project :

More Work