Klava Boutique - Recordmedia Pro Brand si identitate de firma

Klava Boutique

 

 

 

 

 

 

Atunci când simți că ești creativ și că ai nevoie de un proiect în care să dovedești acest lucru, să știi că vine. Klava Boutique este unul dintre proiectele noastre de suflet, căci am muncit cu cel mai mare drag în conturarea acestui brand parfumat. Este vorba despre un boutique floral, unde arta întâlnește perfecțiunea detaliilor.

Primii pași au fost alegerea unui nume, crearea unui logo și a unui tagline. De aici, ne-am îndreptat atenția spre conceperea unui website de prezentare a produselor, alăturând și un blog pentru a face totul cât mai personal și pentru a oferi vizitatorilor informații folositoare în acest domeniu. Totodată, prin intermediul site-ului, am putut cu toții să o cunoaștem pe Claudia, cea car stă în spatele minunatelor aranjamente florale.

Pe lângă elementele principale de branding, am conceput și designul de catalog, cărți de vizită, mapă de prezentare, packigingul aranjamentelor florale, etichete, roll-up și flyere.

După ce am am finalizat această etapă, ne-am concetrat atenția asupra strategiei de comunicare pe rețelele de socializare, pe Instagram și Facebook, iar în paralel am muncit cu drag și spor la evenimentul de deschidere al acestui boutique.

Share Project :

More Work