Atelierul de pizza - Recordmedia Pro: Brand Book & Identitate

Atelierul de pizza

Concept Art Photo

Fotografii Concept Art pentru realizarea meniu 2019 Atelierul de pizza.

Când ajungi să ne cunoști mai bine, îți vei da seama că nici unul dintre colegii noștri nu a refuzat niciodată un preparat gustos sau o pizza plină de arome surprinzătoare, așa că imaginează-ți cam care a fost reacția noastră atunci când Atelierul de Pizza a devenit clientul nostru. Așa e, delicios!

Meniu Atelierul de pizza 2019

Design bazat pe fotografii.

Înainte de a începe colaborarea cu Atelierul de Pizza, era un restaurant recunoscut pentru pizza savuroasă pe care o servesc, în Florești. Era cunoscut de cei din apropriere, căci paginile de Social Media nu transmiteau nimic mai mult decât meniul zilei pe care îl poți servi la ei, și care apropo, e delicios!

Astfel, analizând nevoile lor dar și cerințele publicului țintă pe care ei îl au, echipa noastră a venit cu planul de început: Strategie de Comunicare în Social Media pe 12 luni și planuri editoriale pentru rețelele de sociale Facebook și Instagram, adică am preluat toată comunicarea lor din mediul online și am dus-o la un nou nivel.

După 4 ani de colaborare, nevoile Atelierului de Pizza au crescut, așa că am început să lucrăm la un nou design de meniu, de tablemap, am regândit packaging-ul pentru mâncarea livrată. Următorul pas a fost să creăm un site pentru Atelierul de Pizza, unde lumea să descopere povestea lor și bineînțeles, preparatele pe care le oferă. Atelierul de Pizza a început încet, încet să se focuseze și pe partea de evenimente, așa că cei mai faimoși artiști muzicali sau de stand-up comedii îi găsiți la ei cu siguranță! O nouă provocare a fost promovarea acestora, dar bineînțeles, a fost un real succes.

Și uite așa am ajuns la Atelierul de Pizza de astăzi, care pe fondul unei strategii bine puse la punct de către echipa Recordmedia PRO a dus la extinderea acestuia și la dezvoltarea lui continua. Apropo, v-am spus că și-au mai deschis un nou punct de lucru? Povestea lor continuă, iar noi continuăm alături de ei!

Dacă vrei și tu să pornești o afacere dar nu ai idee cum să o promovezi eficient, contactează echipa noastră!

 

 

 

Share Project :

More Work