Anca Pop - Recordmedia Pro Creare identitate vizuala

Anca PopFață de domeniul nunților se știe deja că avem o pasiune puternică, așa că atunci când a apărut un nou proiect în pragul agenției noastre și am aflat că e vorba despre un wedding planner, putem trage o concluzie asupra entuziasmului pe care l-am avut.

Am începutul cu începutul. În mod evident. Am creionat trei variante de logo în faza inițială, alegând într-un final varianta care s-a potrivit cel mai bine conceptului pe care am dorit să îl reliefăm. Aferent acestui logo, a urmat designul catalogului de prezentare, a mapei, a cărților de vizită, a flyerelor și a modelelor de roll-up.

După ce am ajuns în punctul final al implementării imaginii, am trecut la pasul următoare, și anume crearea unui website de prezentare a serviciilor, unde am încercat să facem totul cât mai personal, astfel încât orice vizitator al webiste-ului să își facă o primă impresie despre Anca Pop. Am mers pe o prezentare informală, iar prin intermediul blogului, am reușit să oferim informații suplimentare atât despre Anca Pop, cât și despre sfaturi folositoare pentru viitorii miri.

Materialele foto s-au aflat și ele în ”rampa de lansare”, astfel că, am realizat o serie de concepte fotografice, pentru a avea o imagine cât mai transparentă a acestui brand.

Ultimul pas al creării acestui brand a fost implementarea unei strategii de comunicare pe rețelele de socializare potrivite Ancăi Pop. Am conceput un plan pentru Social Media, pe care l-am implementat mai apoi, bineînțeles, alături de procesul de monitorizare.

Share Project :

More Work