Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 33, Sc. 5/43, Cluj Napoca
+40 740 284 534

DESPRE NOI

FILA DE ISTORIE

D

aca ai trecut prin experienta nuntii, atunci cu siguranta ai auzit de noi. Daca nu, acesta este primul contact. Ne face placere. De 15 ani oferim servicii de productie foto si video poate pentru cel mai frumos si entuziasmant eveniment din viata unei persoane – nunta.

De-a lungul timpului, echipa noastra a asistat la scrierea unei file din istorie a unor sute, sau poate chiar mii de tineri indragostiti. Le-am fost alaturi si le-am surprins experienta nuntii lor asa cum am stiut noi mai bine. Si bine am stiut, pentru cain toti acesti ani am obtinut o multime de premii cu ajutorul amintirilor „insurateilor”. Acum insa, incepem scrierea unei noi file din istorie. Istoria noastra, ca si agentie, si istoria ta, ca si client, partener si prieten.

HOW IT WORKS?
N

e-am impartit competentele in doua. Surprinderea momentului, prin productie foto-video, si comunicarea acestuia prin marketing online. Astfel reusim sa avem rezultate integrate si coerente.Deseori suntem pusi in fata unor situatii dificile, dar nu ne este frica sa reinventam roata daca este nevoie

WHAT DOES IT MEAN?

C

a suntem un partener de incredere, un bun consultant si un prieten. Suntem tot timpul deschisi, sinceri si prompti. Ne propunem ca impreuna sa gasim cele mai bune solutii pentru business-ul tau.

OUR SKILLS
Productie Foto&Video
98%
Web Design & Marketing Online
85%
Branding
74%
Idei trasnite la care nimeni nu se gandeste
100%
Preparatul cafelei si statul la povesti
90%

*stim ca nu suntem perfecti la toate, dar ne straduim sa fim.

OUR CUSTOMERS

WE PUT THE SPOTLIGHT ON YOUR BUSINESS

SINCERITATE SI PROFESIONALISM

O relatie de business sanatoasa poate exista doar atunci cand partenerii sunt sinceri si de incredere. Suntem deschisi in fata adevarului si ne pastram profesionalismul si bunul simt pe tot parcursul parteneriatului.

RESPECT RECIPROC

Respectul in business poate contura relatia ideala dintre agentie si partener. Doar asa putem ajunge la rezultatele dorite si la un parteneriat cat mai deschis, motivant si de lunga durata.

DEZVOLTARE CONTINUA

Ne place schimbarea si nu ne este frica sa iesim din zona noastra de confort. Situatiile neprevazute ne ajuta sa descoperim si sainvatam noi lucruri. Cautam continuu acel lucru care ne face pe noi sa devenim si mai buni in ceea ce facem.

OPTIMISM SI POFTA DE VIATA

Ne incepem fiecare zi cu zambetul pe fata. Ne place viata si ne place ceea ce facem, iar asta ne motiveaza sa dam ce avem mai bun. Si cel mai mult, ne place sa avem clienti fericiti.

OUR SERVICES

Motor. Camera. Actiune. Acestea sunt primele cuvinte pe care le rostim inainte saincepem orice filmare. Insa productia unui material video necesita mult mai multe detalii puse la punct pentru ca materialul sa aiba un concept unitar si coerent. Ne propunem ca prin fiecare material pe care il producem sa transmitem un mesaj, o stare sau o emotie.

O mare parte din cariera noastra ne-am petrecut-o privind viata prin obiectivul unei camere foto. Atentia la detalii, incadrarea perfectasi lumina potrivita pot transmite mai mult decat o mie de cuvinte. Ne place sa va surprindem echipa la birou sau la un eveniment, dar si sa va prezentam produsul in cadrul perfect.

Al doilea mediu in care ne petrecem viata este cel online. De aceea este important ca website-ul tau sa aiba un design potrivit, dinamic si coerent. Un design atractiv ce ii usureaza folosinta si asista utilizatorul pe tot parcursul sederii sale pe site, poate aduce o actiune de cumparare, abonare.Timpul petrecut de utilizator pe site trebuie sa fie benefic atat pentru el, cat si pentru tine.

Este serviciul prin care putem ajunge la toti utlizatorii. Prin campanii targetate catre bunici, constructori sau oricine cu o conexiune la internet, ne asiguram ca mesajul, produsul si valorile tale sunt transmise mai departe.

Un branding de succes are pe langa un logo bun si un nume atent ales, o poveste in spate. O viziune transpusa prin servicii, valori si modul de comunicare. Un brand de succes se contureazain timp, alaturi de angajati dar si de consumatorii care se regasesc in identitatea acestuia.

Spune-ne in ce situatie esti ca saiti putem spune cum te ajutam. Ne place sa stam de vorba, sa ne ascultam clientii si sa le oferim cea mai buna solutie. Un sfat bun venit la timpul potrivit poate salva business-ul sau il poate lansa spre urmatorul nivel. Raspundem oricand ai nevoie. Asa ca nu ezita, si suna-ne.

VEZI CE AM SCRIS IN BLOG!

1 2 21