Facebook - Recordmedia Pro

MARKETING ONLINE

Este serviciul prin care putem ajunge la toţi utlizatorii. Prin campanii targetate către bunici, constructori sau oricine cu o conexiune la internet, ne asigurăm că mesajul, produsul şi valorile tale sunt transmise mai departe.

Marketing Facebook

Administrarea & gestiunea paginii
Campanie promovare
Campanie retargeting

Marketing Online – Info Servicii

Facebook – Pixel
Promovarea
O campanie de traffic, cu Facebook Pixel care va merge aproximativ o săptămână, după care, se va porni o campanie cu Facebook Pixel de retarghetare clienți care au intrat pe site. Aici putem să venim spre ei cu oferte sau avantaje fiindcă ei deja prezintă interes pentru noi.

Info
Pixelul este un cod care se instalează în fiecare pagină din site, care permite urmărirea și înregistrarea traseului pe care îl parcurg utilizatorii în site. Pixelul permite înregistrarea celor care intră pe site, pentru ca mai apoi să se poată realiza o retarghetare a vizitatorilor.

De ce trimitem utilizatorii pe site? Pentru că pe site, aceștia vor găsi toate informațiile de care au nevoie, pentru că în acest fel noi le putem urmări traseul în site. Vom putea analiza fiecare pas pe care aceștia îl fac, putând trage astfel concluzii de genul: de ce nu a ajung până la contact, de ce s-a blocat pe landing page, etc.

După ce am adunat o bază consistentă de vizitatori, putem introduce campaniile de retarghetare cu diverse oferte și mesaje atractive. Cei care au intrat deja pe site sunt potențialii consumatori, însă în acest caz, vânzarea nu se face în mod direct, astfel că, trebuie să le reamintim continuu de acest serviciu.